Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

25. 08. 2022. 17:19 >> 17:24

NAKON PETERACA

Kadeti izbacili Špance i prošli u polufinale Svjetskog prvenstva

Kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore plasirala se u polufinale Svjetskom prvenstvu za igraće do 16 godina, u grčkom Volosu.

Izabranici Miodraga Mirovića savladali su danas u četvrtfinalnom meču, nakon boljeg izvođenja peteraca, selekciju Španije 14:13.

Utakmica je u regularnom toku završena neriješeno 7:7.

Nije nedostajalo uzbuđenja tokom 32 minuta igre, u kojima je naša selekcija nekoliko puta gubila sa dva gola razlike, na kraju imala šansu da trijumfuje.

U penal seriji crnogorski golman Miloš Vukašinović zaustavio je dva šuta, a pogodak vrijedan plasmana u polufinale postigao je Danilo Stupar.

Precizni su, po dva puta bili, Srđan Janović i Danilo Stupar, a po jednom Miloš Milinić i Andrija Roganović.

U regularnom dijelu dvostruki strijelci bili su Srđan Janović i Strahinja Gojković, dok su po gol postigli Stupar, Draško Samardžić i Tadija Matijašević.

Crnogorski kadeti u polufinalu, u petak u 18 sati i 15 minuta, igrati sa boljim iz duela između Hrvatske i Grčke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније