Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

03. 07. 2022. 16:25 >> 17:39
2

SLIJEDI DUBLJA ANALIZA

Gojković: Ekipa se emotivno ispraznila nakon meča sa Španijom

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković kazao je da se ekipa emotivno ispraznila nakon meča sa Španijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. "Ajkule" su danas poražene od Mađarske i šampionat su završile na osmom mjestu.

"Tek u drugoj četvrtini smo počeli da igramo, da šutiramo... Ali, kvalitet šuta nije dobar, toga smo svjesni, mada su ovo teške utakmice. Očigledno je došlo do emotivnog pražnjenja, iako su naša očekivanja bila manja u odnosu na Mađare", rekao je Gojković.

Selektor je istakao da se ekipa već okreće pripremama za Evropsko prvenstvo.

"Pokušavali smo posljednjih dana da to prevaziđemo, ali vjerovatno nismo izvukli onoliko koliko smo mogli u ovom trenutku. Nije trenutak za dublju analizu, ali mi je drago što smo se vratili u meč, bili u igri za egal. Način na koji smo izgubili od Španije je vjerovatno uticao na to da ekipa to teže podnese. Željeli smo da budemo petoplasirani, bio je to cilj nakon eliminacije u četvrtfinalu, ali odigrali smo koliko smo mogli. Sve ćemo dobro analizirati, brzo nastavljamo pripreme za Evropsko prvenstvo", kazao je Gojković.

Marko Petković je kazao da je dobro što su mladi igrači na ovom prvenstvu stekli ogromno iskustvo.

"Moramo biti zadovoljni, jer su mladi igrači dobili priliku i iskoristili je. igrali su protiv najboljih igrača svijeta, što nemaju priliku u klubovima. Vjerujte , samo sportista zna koliko je teško igrati ovo razigravanje", kazao je Petković.

Uroš Čučković je istakao da ekipa mora da nauči kako da izjednačene utakmice rješava u svoju korist.

"Ostvarili smo cilj, igrom smo zadovoljni, moramo samo da naučimo da utakmice koje su egal prelomimo u našu korist. Idemo dalje, pokazali smo da možemo da igramo sa najvećim ekipama, okrećemo se Evropskom prvenstvu", kazao je Čučković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније