Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ R.B. ]

05. 05. 2022. 12:52   >>  12:54

PRVI DIO NA ŠKVERU

"Ajkule" počinju pripreme 9. maja

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore zvanično će 9. maja početi pripreme za Svjetsko prvenstvo, saopšteno je iz Vaterpolo plivačkog saveza.

Prvi dio priprema biće odrađen na Škveru u Herceg Novom, a zatim će se preseliti u Nikšić.

Selektor Vladimir Gojković objavio je spisak reprezentativaca i potencijalnih reprezentativaca iz domaćih klubova.

Pozvani su igrači Primorca Aljoša Mačić, Vuk Drašković, Alen Isljamović, Đorđije Stanojević, Dušan Matković i Marko Mršić.

Od igrača Jadrana na spisku su Dimitrije Obradović, Darko Đurović, Luka Murišić, Martin Gardašević, Danilo Radović, Uroš Vučurović, Jovan Vujović, Marko Petković i Vasilije Radović.

Na spisku su i Andrija Korać iz Budvanske rivijere i član Katara Marko Milić.

Poznat je i spisak igrača 2003. godište i mlađi koji su pozvani na pripreme sa seniorskom reprezentacijom, a koji konkurišu za U19 selekciju koju u septembru očekuje Evropsko prvenstvo u Podgorici.

Seniorskom timu biće priključeni Nikola Ivanović (Budvanska rivijera), Petar Vujošević i Dragoljub Ćetković (Primorac), Ilija Radović, Damjan Vujičić, Matija Sladović i David Stevović (Jadran) i Mlađan Gopčević (Kataro).

Sa igračima će, pored selektora Vladimira Gojkovića, raditi i treneri Miloš Šćepanović, Miodrag Matković, Zoran Ivanovski, Vido Lompar, Milan Ćirović i Miodrag Mirović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније