Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

17. 08. 2020. 19:31 >> 19:29
1

KOTORANI POJAČALI TRENERSKI KADAR

Veljko Uskoković koordinator mlađih selekcija u Primorcu

Uprava Primorca imenovala je proslavljenog crnogorskog vaterpolistu Veljka Uskokovića za koordinatora mlađih selekcija.

“Sa izuzetnim zadovoljstvom prihvatio sam ideju predsjednika Mlađana Janovića i sportskog direktora Antonia Petrovića da, sa sada već bogatim trenerskim iskustvom, pomognem u radu sa mlađim kategorijama mog matičnog kluba. Upravo ovih dana su u toku takmičenja svih mladih kategorija u Prvenstvu i Kupu Crne Gore nakon čega ćemo napraviti presjek stanja. Već sada je jasno da smo, prije svega zbog nemogućnosti treniranja u svom bazenu pune tri godine, u mlađim kategorijama daleko od onoga gdje treba da budemo.
Imaćemo pune ruke posla i želju da na stotu godišnjicu mlađe kategorije ali i cijeli klub pozicioniramo gdje mu je mjesto”, kazao je Uskoković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније