Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V.

12. 10. 2024. 13:17 >> 13:18

Nadigrao Mahača: Siner prvi finalista Šangaja

Trenutno najbolji teniser svijeta Janik Siner prvi je finalista Mastersa u Šangaju - Italijan je nadigrao Čeha Tomislava Mahača u dva seta 6:4, 7:5.

Bila je to 21. pobjeda Sinera u posljednja 22 meča, jedini poraz upisao je Karlos Alkarasa finalu turnira u Pekingu.

Siner, koji je osigurao prvo mjesto na kraju sezonej u finalu će igrati protiv pobjednika duela Novak Đoković – Tejlor Fric.

Što se tiče meča, Mahač je bolje otvorio polufinale, prvi stigao do brejka, ali je Siner već u četvrtom gemu uzvratio istom mjerom 2:2.

Italijan je potom prokockao dvije brejk lopte u šestom gemu, ali nije u desetom. Ujedno mu je to donijelo i prvi set 6:4.

Drugi set, Siner je prelomio kod vođstva 6:5.

Uzeo je servis rivalu, iskoristivši drugu meč loptu 7:5.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније