Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

10. 10. 2024. 10:42 >> 10:42
Čitaj mi:

francuska

Rišar Gaske završiće karijeru posle Rolan Garosa 2025.

Francuski teniser Rišar Gaske završava karijeru nakon turnira Rolan Garosa 2025. godine, prenio je danas francuski sportski list Ekip.

"Završiću karijeru posle Rolan Garos (od 25. maja do 8. juna) sljedeće godine, mislim da je to najbolje vrijeme da to uradim. Divno je što kao Francuz završavam na ovakvom nevjerovatnom mjestu", rekao je Gaske.

Gaske je počeo da igra profesionalno tenis sa samo 15 godine 2002. godine. Za sobom ima 23 godine karijere.

Francuski teniser je usvojio 16 turnira, a posljednji je bio u Oklandu na Novom Zelandu u januaru 2023. godine. Gaske je 2007. godine bio na sedmom mjestu ATP liste.

Gaske je rekao da bi posle povlačenja volio da bude trener mladim teniserima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније