Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 10. 2024. 09:28 >> 09:28
Čitaj mi:

peking

Alkaras: Kada je riječ o udarcima, Siner je prava zvijer

Španski teniser Karlos Alkaraz prekinuo je Sinerovu seriju i u spektakularnom finalu ga savladao rezultatom 6:7 (6:8), 6:4, 7:6 (7:3).

Okršaj za pamćenje trajao je čak tri sata i 23 minuta.

"Zbog ovakvih mečeva ljudi vole da gledaju tenis, pa i da počnu da ga treniraju. To sam rekao i Janiku, kada god mi igramo, to je sjajno za tenis. Uvijek su naši mečevi intenzivni, izjednačeni, sa atraktivnim poenima i odličnim razmjenama", rekao je Španac.

On je istako da je meč bio veoma izjednačen.

"Mogao sam da pobijedim u dva seta, ali mogao je i on. Nivo igre je bio nevjerovatan. Kada je riječ o udarcima, on je prava zvijer", dodao je Alkaraz.

Na kraju je istakao da ni u jednom momentu nije gubio nadu.

"Bio sam svjestan da kada Janik igra taj-brejk, skoro uvijek ga dobije. Kada je u trećem setu poveo sa 3:0 uz dva mini brejka, rekao sam sebi, neću se sada predati. Sada ću dati sve što imam samo da sebi pružim priliku da bude neizvesno do kraja", rekao je španski teniser.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније