Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

01. 10. 2024. 08:43 >> 08:44
Čitaj mi:

peking

Šuai Džeg izgubila 24 mečeva u nizu, a sad je u seriji pobjeda

Kineskinja Šuai Džeg drži rekord, doduše onaj negativan, najduži niz poraza u istoriji tenisa, čak 24.

Onda se desio obrt, kada ga je prekinula ušla je u seriju pobjeda pa se sada plasirala u četvrtfinale turnira u Pekingu pobjedom nad Margaretom Freh sa 6:4, 6:2.

Prethodno je Džang, koja je trenutno 595. na WTA listi, pobedila Kesler, Navaro i Minen, a u duelu sa Poljakinjom Freh presudio je deseti gem prvog seta, u kojem je 35-godišnja Kineskinja realizovala drugu set loptu.

Za plasman u polufinale Dženg će se boriti sa Paulom Badosom, koja je deklasirala vicešampionku US opena Džesiku Pegulu sa 6:4, 6:0.

Špankinja je gubila 3:1 u prvom setu, ali je do kraja uzela 11 od narednih 12 gemova.

„Ona je jedan od igračica sa kojima nikada ne želim da igram – čvrsta je, udara ravno, odlično mijenja pravac. Ipak, spremila sam se, kretala se dobro, borila se, sve me je služilo“, izjavila je Badosa, koja je došla makar do četvrtfinala na četiri od prethodnih pet turnira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније