Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V.

12. 09. 2024. 14:59 >> 15:04

Đoković poklonio rekvizite Arsenalovoj školi fudbala

Novak Đoković je po ko zna koji put napravio gest za primjer - srpski teniser je najmlađim polaznicima škole fudbala Arsenal poslao rekvizite za rad.

"Najveći sportista svih vremena, Novak Đoković, poslao je njegove brendirane sportske rekvizite najmlađim polaznicima Arsenalove škole fudbala. Novak je oduševljen brojnošću djece u Arsenalu i malim gestom poslao je poruku da misli na njih. Arsenalovi klinci čekaju da im dođe Novak i da oni njemu uruče poklon. Hvala ti Nole!!!", saopšteno je iz tivatskog Fudbalskog kluba Arsenal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније