Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

06. 09. 2024. 11:20 >> 11:20
Čitaj mi:

us open

Sabalenka: Ovog puta sam rekla sebi "Ne, ne, ne, Arina, neće ti se isto desiti ovog puta"

Bjeloruska teniserka Arina Sabalenka ne želi da joj se ponovi prošlogodišnji scenario kada je u finalu US Opena poražena od Koko Gof.

Posle pobjede nad Emom Navaro, Sabalenka će imati novu priliku da podigne treći Grend slem trofej i prvi van Melburna.

"Prošle godine je bilo teško iskustvo, teška lekcija. Ovog puta sam rekla sebi: ‘Ne, ne, ne, Arina, neće ti se isto desiti ovog puta‘. Morala sam da kontrolišem emocije i da se fokusiram na sebe. Bilo je ljudi koji su me podržavali. Na njih sam se isto fokusirala. Tu je bio moj tim u boksu, tu je bila moja porodica. Fokusirala sam se na sebe i pokušavala da se borim što bolje. To je to", rekla je Sabalenka.

Otkrila je i zašto je nije bilo na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Prije svega, povrijedila sam se na Vimbldonu, tako da svakako nisam mogla da igram. Moja odluka je bila povezana sa teškim rasporedom, morate da žrtvujete nešto. Zato, odlučila sam da žrtvujem Olimpijske igre. Ne kajem se zbog toga. Čini mi se da je ispravna odluka, imala sam dobar odmor. Odradila sam dosta tretmana, onda sam imala i jedan mali kamp prije igre na betonu. Bila sam u prilici da odmorim um i da pročistim misli kako bih počela sve iznova", zaključila je Sabalenka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније