Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

06. 09. 2024. 08:40 >> 08:50

us open

Sabalenka i Pegula igraju za titulu na US openu

Arina Sabalenka i Džesika Pegula igraće u finalu US opena.

Sabalenka je u polufinalu bila bolja od domaće teniserke Eme Navaro 6:2, 7:6 (7:2).

Bjeloruskinja je prvi set rutinski riješila u svoju korist. Amerikanka se probudila u drugom dijelu igre i uspjela je uz veliku podršku sa tribina da dođe do taj-brejka.

Međutim, opet je Sabalenka pokazala veće iskustvo u ovakvim trenucima i sa 7:2 ovjerila mjesto u finalu.

U drugom duelu Pegula se mučila sa Muhovom izgubila je prvi set, ali je Amerikanka došla do svog prvog gren slem finala rezultatom 1:6, 6:4, 6:2.

Čehinja je odlično otvorila meč, lako stigla do 1:0. Pegula, koja je u Njujork došla sa titulom iz Toronta i finalom iz Sinsinatija, nije gubila glavu. Strpljivom igrom je natjerala Muhovu da griješi i korak po korak stigla je do pobjede.

Biće ovo repriza finala iz Sinsinatija, koji je prethodio US openu. Tada je slavila Sabalenka, a ko će ovaj put biti uspješniji saznaćemo u noći između subote i nedjelju u 1 sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније