Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

05. 09. 2024. 09:06 >> 09:06
Čitaj mi:

us open

Siner zaustavio Medvedeva u četvrtfinalu

Prvi teniser svijeta Janik Siner obezbijedio je prvi plasman u polufinale US Opena pobjedom nad Danilom Medvedevim 3:1.

U polufinalu ga čeka okršaj protiv prijatelja Džeka Drejpera.

"Ne osjećam se kao veliki favorit. Svi koji su došli dovde potpuno zaslužuju. Protiv svakog protivnika mora se isto pristupiti, nalaziti rješenja. To ja radim. Naravno, sada je polufinale, drugačiji su mečevi. Svakako da imam sreće što sam već imao prilike to da iskusim. Biće interesantno", rekao je Siner.

Ovo je bio treći meč njih dvojice ove sezone na gren slemovima. Ovog puta je slavio Siner, baš kao i u finalu Australijan Opena.

"Težak poraz, nije mi lako. Bilo je i dobrih i ne tako dobrih momenata. Dobra stvar je da sam imao odgovor posle onako lošeg prvog i trećeg seta. Loša je što nisam uspio da rješavam probleme prije četvrtog seta. Griješio sam, ali ne znam zbog čega. Tako da nisam ni bio u stanju da ispravljam greške. Nisam ni imao dovoljno samopouzdanja, jer ranije sam umio da dobijem mečeve i kada pravim greške", rekao je Medvedev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније