Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N. N.

27. 08. 2024. 23:47 >> 23:49
Čitaj mi:

us open

Siner imao set i brejk minusa, pa oduvao Mekdonalda

U osmini finala Rolan Garosa, Janik Siner je izgubio prvi set od Korentana Mutea i dozvolio brejk odmah na startu drugog, ali je potom pojačao tempo i slavio 3:1. Ista situacija se dogodila i na startu US opena, jer je opet bio bolji od domaćeg tenisera, ovog puta Mekenzija Mekdonalda.

Amerikanac je u 1. setu napravio tri brejka i dobio ga 6:2, a onda četvrti put oduzeo servis 1. igraču svijeta na startu drugog dijela igre.

Tada je uslijedio maratonski gem, u kojem je Italijan iskoristio četvrtu brejk šansu i preokrenuo tok meča, jer se do kraja sve na terenu pitao on i slavio 2:6, 6:2, 6:1, 6:2.

Ranije je Tanasi Kokinakis izbacio Stefanosa Cicipasa, a takmičenje je završio i 19. nosilac Feliks Ože-Alijasim, koji je bio nemoćan protiv Čeha Jakuba Menšika (6:2, 6:4, 6:2).

U ženskoj konkurenciji je završen turnir za 10. kosturašicu Jelenu Ostapenko, ali to nije iznenađenje, jer ju je izbacila dvostruka šampionka Naomi Osaka (6:3, 6:2).

Prošla je i 4. igračica svijeta Jelena Ribakina, koja je bila bolja od Destani Ajave iz Australije (7:6, 6:1), dok je ranije posao završila prva kosturašica Iga Švjontek.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније