Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

19. 08. 2024. 09:17 >> 10:02

atp lista

Novak Đoković i dalje drugi

Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu Novak Đoković i u ovoj nedjelji se nalazi na drugom mjestu na ATP listi sa 7460 bodova.

Prvi je i dalje Italijan Janik Siner koji ima 9410 bodova, a taj učinak će poboljšati zbog finala Mastersa u Sinsinatiju, gdje će se sastati sa Frensisom Tijafom.

Zbog toga je na najnovijoj ATP listi trenutno na 7360 bodova ili tačno stotinu manje od srpskog tenisera.

Ni ostala mjesta među prvih deset se nisu mijenjala, tako da je Njemac Aleksander Zverev na četvrtom mjestu, dok je Rus Danil Medvedev peti.

Poredak do destog mjesta je sljedeći Rubljov, Hurkač, Rud, Dimitrov i Aleks De Minor.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније