Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

29. 07. 2024. 12:29 >> 12:29
Čitaj mi:

wta lista

Kovinić pala za 21 poziciju

Naša teniserka Danka Kovinić pala je za 21 poziciju i sada je 878.igračica svijeta.

Podsjetimo, naša teniserka poražena je na startu olimpijskog teniskog turnira u Parizu od Marije Sakari 2:0.

Naša najbolja teniserka se tako vratila nakon desetomjesečne pauze prvi put na teren upravo na olimpijskom tunriru, i sama činjenica da je izašla iz teške povrede i dugog perioda oporavka je uspjeh za nju.

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje ubjedljivo nalazi na prvom mjestu WTA liste sa 11.005 bodova, dok je Amerikanka Koko Gof druga sa 8.173 poena.

Bjeloruskinja Arina Sabalenka je na trećoj poziciji sa 7.061 bodom. Potom slijede Kazahstanka Elena Ribakina, Italijanka Jasmin Paolini, Amerikanka Džesika Pegula, Kineskinja Ćinven Dženg, Grkinja Marija Sakari, još jedna Amerikanka Danijel Kolins i Čehinja Barbora Krejčikova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније