Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V. [ Beta ]

12. 06. 2024. 15:32 >> 15:31

OTKRIO ŠPANSKI SELEKTOR

Nadal i Alkaras igraju u dublu na OI u Parizu

Španski teniseri Rafael Nadal i Karlos Alkaras igraće u dublu na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, saopštio je danas Teniski savez Španije.

Alkaras je u nedjelju osvojio Rolan Garos, treću grend slem titulu u karijeri i smatra se nasljednikom 38-godišnjeg Nadala, osvajača 22 grend slem titule, koji će ove godine najvjerovatnije završiti karijeru.

Nadal je 2008. godine osvojio olimpijsku zlatnu medalju u singlu u Pekingu, a 2016. godine u Rio de Žaneiru u dublu sa Markom Lopesom.

"Rafa i Karlos će igrati zajedno u Parizu", rekao je danas selektor Španije David Ferer.

U španskom olimpijskom timu biće i Pablo Karenjo Busta, Alehandro Davidovič Fokina i Marsel Granoljers.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније