Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

08. 06. 2024. 18:43 >> 18:43
Čitaj mi:

ITALIJANKA NAKON PORAZA

Paolini: Bilo je ovo 15 najboljih dana u mom životu

Jasmine Paolini nije uspjela da ponovi uspjeh Franćeske Skjavone i zaustavljena je na posljednjoj prepreci Rolan Garosa.

Italijanka nije imala nikakve šanse protiv sjajne Ige Švjontek koja je bez većih problema treći put zaredom slavila u Parizu.

„Zdravo svima, zaista sam uživala, čestitke Igi, ovo je najteži izazov koji sam imala u karijeri. Hvala timu, porodici, svakome ko je bio uz mene sve ovo vrijeme i ko je vjerovao. I čestitke svim ljudima zbog kojih je ovaj turnir postao moguć", kazala je Paolini.

Nju sjutra očekuje finale dubla.

"Bilo je ovo 15 najboljih dana u mom životu, stigla sam do finala dubla takođe, igraću ga sjutra. Sudijama, skupljačima lopti, sponzorima, svima hvala, da nekoga ne zaboravim… Bilo je ovo napetih 15 dana i ponosna sam što sam ovdje. Danas je bilo teško, ali sam ponosna bez obzira na to. Hvala Pariz! Vjerovali ste u mene, hvala svim Italijanima koji su došli da navijaju za mene, hvala“, kazala je djevojka iz Kastelnuovo di Garfanjane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније