Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

07. 06. 2024. 12:29 >> 12:29
Čitaj mi:

usljed rolan garosa

Zverev oslobođen optužbi za maltretiranje partnerke

Njemački teniser Aleksander Zverev oslobođen je optužbi za navodno davljenje njegove bivše devojke Brende Patee, dok je Sud poništio raniju kaznu protiv njega.

Dvije strane su postigle sporazum (moraće da plati 200.000 eura), ali Zverev nije priznao krivicu.

Tokom suđenja, bivša devojka je protivrječila sama sebi, što je dovelo do povlačenja optužbi protiv Zvereva.

"Mislim da sve ide svojim tokom. Sve ide u redu sa moje strane i iz mog ugla. Nema šta drugo da se kaže", izjavio je Zverev.

Advokati Zvereva su iznijeli nove dokaze koji osporavaju vjerodostojnost njenih tvrdnji, uključujući finansijske transakcije koje su izvršene nakon navodnog incidenta.

Zverev sada razmatra mogućnost tužbe protiv bivše partnerke za lažne optužbe, ali se navodno suzdržava iz poštovanja prema njihovoj zajedničkoj ćerki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније