Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

05. 06. 2024. 11:00 >> 11:01
Čitaj mi:

rolan garos

Cicipas o Đokoviću: Možda će njegovo povlačenje da otvori prostor drugim igračima

Novak Đoković, nakon prolaska u četvrfinale Rolan Garosa, odlučio je da odustane od odbrane titule zbog povrede meniskusa koljena.

Srpski teniser odigrao je dva meča zaredom u Parizu od po pet setova, što je uzelo maha.

Sada se okreće rehabilitaciji kako bi spremno dočekao Olimpijske igre.

Njegova odluka da odustane u Parizu bila je šok za mnoge. Stefanos Cicipas iznenađen je odlukom Đokovića.

"Rijetko kada vidite da se Đoković povlači sa turnira. Bio sam šokiran njegovom odlukom. Vidio sam da je bio povrijeđen protiv Serundola, ali se na kraju vratio i pobijedio. Lično, nisam mnogo razmišljao o Novaku jer sam se pripremao za svoj meč, ali sam svakako iznenađen. Đoković ima sjajnu vještinu da se takmiči na visokom nivou i kada je povrijeđen, a možda će njegovo povlačenje da otvori prostor drugim igračima da osvoje grend slem", rekao je grčki teniser nakon poraza od Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније