Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

01. 06. 2024. 18:26 >> 19:21

ROLAN GAROS

Medvedev se mučio, ali eliminisao Mahača za osminu finala

Danil Medvedev nije imao lak zadatak u trećem kolu Rolan Garosa, ali je uspio da preskoči Tomasa Mahača u četiri seta i izbori osminu finala.

U sva četiri seta viđena je velika broba. U prvom je bilo najneizvjesnije bar u rezultatskom smislu - taj dio igre riješen je u taj-brejku, dobio je Medvedev 7:4 i poveo 1:0 u setovima.

Djelovalo je da će i drugi set biti riješen u 13. gemu, ali je pri rezultatu 6:5 za Medvedeva na servisu bio Čeh koji nije uspio da sačuva svoj gem, pa je Rus prvim brejkom u tom dijelu igre došao do drugog seta rezultatom 7:5.

Nakon dva veom uzbudljiva seta, uslijedio je jedan lagani, a dobio ga je Mahač i to sa 6:1, napravio je tri brejka i smanjio prednost petog igrača svijeta.

Četvrti set počeo je brejkovima, Mahač je zaprijetio prvi, potom Medvedev uzvratio istom mjerom za 1:1. Igrači su čuvali svoje servise sve do 5:4, kada je Rus uspio da dođe do odlučujućeg brejka i obezbijedi osminu finala Rolan Garosa.

U narednoj rundi čeka ga bolji iz meča De Minor - Štruf.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније