Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

31. 05. 2024. 15:29 >> 15:59
Čitaj mi:

rolan garos

Koko Gof i Olga Danilović u osmini finala

Američka teniserka Koko Gof i srpska teniserska Olga Danilović plasirale su se u osminu finala Rolan Garosa.

Koko Gof je pobijedila 32. teniserku svijeta Ukrajinku Dajanu Jastremsku poslije dva seta, 6:2, 6:4.

U osmini finala igraće protiv Italijanke Elizabete Kočjareto, koja je pobijedila Ruskinju Ljudmilu Samsonovu iz Rusije 7:6, 6:2.

Olga Danilović je nakon velike borbe došla do osmine finala (istorijskog rezultata), pobijedivši u šesnaestini finala hrvatsku predstavnicu Donu Vekić.

Olga je slavila poslije tri seta 0:6, 7:5, i 7:6 nakon tri sata i 10 minuta igre.

Srpska teniserka sada čeka bolju iz duela pete nositeljke Markete Vondroušove i Kloi Pake.

" Ne znam šta da kažem. Nemam riječi. Hvala mnogo svima na podršci tokom ovog meča. Uživam ovdje mnogo, ne znam ni kako sam pobijedila u ovom meču, mnogo puta sam zaostajala… Toliko sam srećna, samo želim da vam kažem hvala ",  rekla je Danilovićeva.

Danilovićeva je na prethodnom Rolan Garosu zaustavljena u trećem kolu. 

"Volim da igram ovdje, bila sam u trećem kolu prošle godine. Obožavam šljaku, obožavam Pariz, ovo mi znači sve na svijetu. Juče sam tako kasno završila meč, znala sam da moram da se saberem koliko god je moguće, da spavam. Zbog ovakvih mečeva i ovakvih trenutaka i treniram. U tenisu se nekada i pati, to je dio ovog sporta", zaključila je Danilovićeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније