Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

30. 05. 2024. 17:53 >> 18:03
Čitaj mi:

ROLAN GAROS

Lak posao za Đokovića u drugom kolu

Novak Đoković imao je lak posao u drugom kolu Rolan Garosa, bez mnogo problema savladao je Španca Roberta Karbaljesa Baenu 3:0 (6:4, 6:1, 6:2) za dva sata i šest minuta.

Nije Đoković najbolje otvorio meč, odmah je izgubio svoj servis, ali je već u narednom gemu napravio brejk i izjednačio na 1:1. Teniseri su nakon toga čuvali svoje servise do 5:4, kada je na servisu bio Baena, očigledno pod pristiskom popustio, što je Novak iskoristio i novim brejokom došao do prvog seta - 6:4.

U drugom setu totalno drugačija priča, viđena su četiri brejka, Novak je vodio 4:0 i djelovalo je da će bez izgubljenog gema riješiti taj dio igre. U narednom servis gemu Đokovića, Baena pravi brejk i smanjuje na 4:1. Uvratio je Đoković istom mjerom i sa dva gema dobio drugi set 6:1.Slična situacija i u trećem setu, Đoković je konstanto napadao rivala, pogađao iz svih pozicija, odmah uzeo brejk, poveo 2:0, ubrzo stigao i do 5:1, Baena je smanjio na 5:2, ali je prvi reket svijeta u narednom gemu stigao do 6:2 i izborio plasman u treće kolo turnira u Parizu.

Naredni rival biće mu bolji iz meča Gael Monfis - Lorenco Museti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније