Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

28. 05. 2024. 10:13 >> 10:13
Čitaj mi:

rolan garos

Đoković kreće u pohod ka odbrani titule

Pravi teniski spektakl očekuje se večeras na "Šatrijeu" kada se očekuje meč između najboljeg tenisera, Novaka Đokovića i domaćeg, iskusnog Pjera Ig-Erbera.

Njih dvojica se dugo poznaju a samo jednom su se ukrstili međusobno i to prije čak 11 godina. Bilo je to takođe u Parizu, ali sa druge strane grada, u dvorani "Bersi" kada je Đoković slavio u dva seta.

"Malo me je sramota da kažem šta su moja očekivanja. Sve osim titule za mene nije zadovoljavajuće, tako je oduvijek bilo. Zvučaće arogantno, ali imam karijeru koja tome govori u prilog. Pokušavam da pišem istoriju, a Pariz je mjesto gdje se ona piše. Moja nadanja su uvijek takva, ali moram da spustim očekivanja, da ne razmišljam previše unaprijed, nego da idem dan po dan. Nisam igrao konstantno dobro duže vrijeme. Potrebno mi je to, da bih imao šansu da dođem do finala“, rekao je Đoković.

Meč je zakazan za 20.15 časova i jedini je u večernjoj sesiji na "Šatrijeu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније