Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

27. 05. 2024. 19:00 >> 19:13

NAKON PORAZA OD ZVEREVA

Nadal: Moguće da je ovo posljednji meč u Parizu

Rafael Nadal se poslije dvije godine vratio na teren Rolan Garosa koji je osvojio 14 puta u karijeri, ali je eliminisan već u prvoj rundi - bolji je bio Aleksandar Zverev u tri seta. "Kralj šljake" nakon meča je rekao da je ovo možda i posljednji meč na Rolan Garosu.

"Hvala vam, teško mi je da pričam u ovom trenutku. Ovo bi mogao da bude posljednji put da sam pred vama, nisam 100 odsto siguran u to. Osjećaj koji sam imao danas teško je pretvoriti u riječi. Osjećao sam ljubav ovih ljudi na mjestu koje najviše volim", rekao je Nadal.

"Čestitam Saši na sjajnom meču i pobjedi. Želim ti sve najbolje u nastavku turnira. Prije dvije godine si imao teške trenutke, ali želim ti sreću ubuduće. Prošao sam kroz dvije teške godine sa povredama koje sam imao. To jeste proces koji je trebalo da se završi tako što bih se ovdje vratio, ali nije dobro prošao".

Nekoliko puta je Nadal istakao da se nada da ovo nije posljednji meč na "Šatrijeu", ali da ne može da obeća i da postoji velika vjerovatnoća da tako bude.

"Teško mi je da kažem šta slijedi u budućnosti. Velika je vjerovatnoća da se više neću vraćati ovdje na Rolan Garos, ali nije skroz sigurno. Sada mnogo bolje osjećam lopticu nego prije dva mjeseca. Za dva mjeseca možda kažem 'dosta je', ali još nemam taj osjećaj. Želim da se vratim na Olimpijskim igrama na ovaj teren, to me motiviše. To će biti dobra šansa i nadam se da ću biti spreman za to. Divne stvari tokom karijere sam uradio na ovom terenu, koje nisam mogao ni da zamislim, ni da sanjam. Bio je to divan proces, uspomene, svaka godina je bila drugačija, svaka specijalna. Svi koji rade na Rolan Garosu, svi iza scene, svi su činili da bude nezaboravno. Onda mojoj porodici, timu. Hvala vam iz dna mog srca. Nadam se da ćemo se opet vidjeti, ali ne znam", rekao je Rafa Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније