Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

27. 05. 2024. 11:07 >> 11:07
Čitaj mi:

rolan garos

Prekid meča prvog dana Rolan Garosa na 15 minuta

Prvi dan Rolan Garosa obilježio je skandal. Naime, domaći teniser Terens Atman lopticom je udario ženu iz publike.

Vidno iznerviran zbog lošeg poteza koji je izveo protiv Sebastijana Ofnera, jako je iz frustracije raspalio lopticu reketom i udario ženu na suprotnoj strani.

Meč je bio prekinut na 15 minuta, Ofner je tražio da Francuz bude diskvalifikovan zbog ovoga, ali su sudija i supervizor obavili razgovor sa ženom i uputili samo opomenu Atmanu.

S druge strane, Ofber je bio ljut na sudiju.

"Za mene je to bilo pomalo iznenađujuće, jer ako uradiš tako nešto na malom terenu, moraš da budeš kažnjen, znaš? Jer nije kao da normalno udarate loptu. Bila je puna snaga. Lopta je bila tako brza. Pravo u gomilu. Bilo je ljudi diskvalifikovanih i za manje.

Sudija je rekao: "O, da, razgovarao sam sa damom. Gospođa je na početku rekla da je boli, ali sada je dobro, i sve je bilo u redu. Vidjela je da lopta dolazi. Dakle, nije dovoljno za diskvalifikaciju."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније