Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V.

24. 05. 2024. 21:32 >> 21:31

NAKON PORAZA OD MAHAČA

Đoković: Zabrinut sam, nisam favorit na RG

Srpski teniser Novak Đoković kazao je da ga je zabrinuo poraz od Tomasa Mahača u polufinalu ATP turnira u Ženevi.

Najbolji teniser svijeta je imao dosta muka tokom meča.

Nakon pprvog seta je tražio i medicinski tajmaut. Đoković još uvijek nije igrao nijedno finale u 2024. godini.

"Naravno da sam zabrinut... Nisam igrao dobro cijele tokom godine, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su... Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Pokušaću da idem meč po meč, pa ćemo vidjeti", rekao je Đoković i dodao:

"Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam nevjerovatnu mučninu tokom prvog dijela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Tomaša Mahača, koji je zaslužio pobjedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Volio bih da zaboravim."

Đoković je istakao da je najvažnije da bude zdrav u Parizu.

"Nije lepo patiti ovako na terenu. Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos", zaključio je Novak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније