Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

30. 04. 2024. 16:37 >> 16:37

OSMINA FINALA

Kraj za Zvereva i Hurkača u Madridu

Dva tenisera iz Top 10 na ATP listi eliminisani su u u osmini finala na mastersu u Madridu - Aleksander Zverev i Hubert Hurkač. Zverev je poražen od Fransiska Serundola, a Hurkač od Tejlora Frica.

Fransisko Serundolo je napravio iznenađenje i savladao četvrtog nosioca Aleksandera Zvereva. I to u dva seta. Bilo je 6:3, 6:4. Argentincu je u oba seta bio dovoljan po jedan brejk, a njemački teniser samo je u prvom gemu imao brejk lopte.

U narednoj rundi čeka ga Amerikanac Tejlor Fric koji je takođe u dva seta bio bolji od Huberta Hurkača - 7:6(7:2), 6:4. Viđen je samo jedan brejk i to na početku drugog seta. Napravio ga je Fric, što je bila i prva brejk šansa. Do kraja je Fric imao još četiri, ali nijednu nije iskoristio. Nije bilo ni potrebe jer je bez problema sačuvao servis i plasirao se u četvrtfinale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније