Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

22. 04. 2024. 13:36 >> 13:36
Čitaj mi:

lejver kup

Nadal se prijavio za Lejver kup

Španski teniser Rafael Nadal biće dio Tima Evropa na Lejver kupu, koji je na programu od 20. do 22. septembra u Berlinu, saopštili su danas organizatori.

Nadal će se pridružiti Karlosu Alkarasu, Danilu Medvedevu i Aleksanderu Zverevu u Timu Evropa koji će pokušati da povrati Lejver kup pod vođstvom Bjorna Borga.

"Imam neke zaista posebne uspomene u Lejver kupu, uključujući sve emocije iz Londona od prije dvije godine kada sam posljednji put igrao sa Rodžerom. U ovoj fazi moje karijere zaista želim da izađem na teren i da maksimalno iskoristim svaku priliku koja mi se pruži. Uvijek je zadovoljstvo i nevjerovatno iskustvo. Radujem se što ću otići u Berlin i pomoći timu Evrope da ponovo osvoji Lejver kup", poručio je Nadal.

Nadal se prošle nedjelje vratio na teren poslije više od tri mjeseca pauze, ali je izgubio u drugom kolu turnira u Barseloni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније