Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

14. 04. 2024. 17:48 >> 17:51
Čitaj mi:

ATP

Grku prija Monte Karlo: Rud propuštao brejk lopte, Cicipas iskoristio svoje

Stefanos Cicipas je osvojio Masters u Monte Karlu pobjedivši bez većih problema Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 (6:1, 6:4).

To je njegov treći trijumf u kneževini, budući da je osvojio turnir i 2021. kao i 2022. godine, pa je ovaj Masters definitinvo njegov omiljeni turnir.

U prvom setu totalna dominacija Grka, već u trećem gemu napravio je brejk.

Imao je Rud priliku da vrati brek na servis Cicipasa sa čak tri brejk lopte, ali Cicipas je uspio da spasi sve tri, okrene i potvrdi brejk na svom servisu.

Do kraja seta ukrao je Rudu još jedan servis i završio sa 6:1.

U drugom setu Rud je imao brejk lopte u prvom i trećem gemu, pa onda ponovo tri brejk lopte u petom gemu ali nije uspio da ih valorizuje.

Sve do desetog gema su teniseri čuvali svoj servis, kada je Cicipas uspio da napravi brejjk liptu, iskoristi je i tako osvoji tiulu u Monaku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније