Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

13. 04. 2024. 19:04 >> 22:39
1
Čitaj mi:

NOVO IZNENAĐENJE

Rud bolji od Đokovića za finale Monte Karla

Nakon što je Stefanos Cicipas eliminisao Sinera, još jedno iznenađenje u Monte Karlu. Norvežanin Kasper Rud bio je bolji u tri seta od prvog igrača svijeta Novaka Đokovića 2:1 (6:4, 1:6, 6:3).

Rud je dobro počeo, oduzeo je servis Đokoviću u prvom i petom gemu i poveo 4:1. Đoković je u šestom gemu vratio brejk, ali je Rud sačuvao prednost i poveo u meču.

Prvi teniser svijeta zaigrao je bolje u drugom setu, dva puta je oduzeo servis Rudu i prepustio mu je samo jedan gem.

Norvežanin je napravio brejk u drugom gemu trećeg seta, a poslije gema na svoj servis poveo je 3:0. Đoković je bez izgubljenog poena vratio brejk za 4:3, a zatim je osvojio gem na svoj servis i izjednačio.

Rud je zatim osvojio gem na svoj servis i poveo 5:4, a onda je u narednom 10. gemu imao tri vezane brejk i meč lopte. Đoković je dobrim servisima spasio prve dvije, ali je kod treće meč lopte napravio dvostruku servis grešku.

Norvežanin će za trofej igrati sa Stefanosom Cicipasom, koji je eliminisao Janika Sinera 6:4, 3:6, 6:4.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније