Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

04. 03. 2024. 15:27 >> 15:26
Čitaj mi:

NAKON MEČA SA ALKARASOM

Nadal: Osjećam se mnogo bolje nego što sam očekivao

Španski teniser Rafael Nadal izgubio je prošle noći od sunarodnika Karlosa Alkarasa u egzibicionom meču u Las Vegasu sa 3:6, 6:4, 14:12, ali je poslije duela izjavio da se osjeća mnogo bolje nego što je očekivao.

Nadal, koji je odigrao samo 12 zvaničnih mečeva od Otvorenog prvenstva SAD 2022, tokom ovog meča nije pokazivao znake bilo kakve problema u vezi sa kukom.

"Tokom prvog seta sam igrao na dobrom nivou, iako je prošlo mnogo vremena od kad nisam igrao... osjećao sam se mnogo bolje nego što sam očekivao", rekao je 37-godišnji Nadal, tri dana prije početka mastersa u Indijan Velsu.

Nakon što je propustio skoro cijelu 2023, Nadal se nada da će se vratiti na najviši nivo. Igrao je Brizbejnu u januaru, prije nego što je morao da se povuče sa Australijan opena zbog povrede mišića.

Meč je bio fizički test i za Alkarasa, koji je povrijedio desni skočni zglob 20. februara na turniru u Rio de Žaneiru. Kao i Nadal, i Alkaras nije imao bilo kakve fizičke probleme na ovom meču.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније