Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

01. 03. 2024. 19:07 >> 19:07
Čitaj mi:

DUBAI

Bublik u finalu, Rubljov diskvalifikovan zbog navodnog psovanja

 Kazahstanski teniser Aleksander Bublik plasirao se danas u finale turnira u Dubaiju nakon što je Rus Andrej Rubljiv diskvalifikovan pošto je navodno opsovao linijskog sudiju.

Rubljov i Bublik su igrali neizvjestan meč, prvi set je dobio ruski teniser sa 7:6, drugi Kazahstanac istim rezultatom, dok je u trećem bilo 6:5 za Bublika kada je meč prekinut.

Rus je tada verbalno napao linijskog sudiju koji je potom tvrdio da ga je igrač vrijeđao na ruskom. Rubljov je uvjeravao supervizora da je govorio na engleskom i da nije koristio psovke.

Linijski sudija je ostao pri svojoj verziji i peti teniser svijeta je diskvalifikovan poslije intervencije supervizora.

Bublik se tako plasirao u finale i sada čeka pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Rus Danil Medvedev i Francuz Igo Ember.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније