Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

28. 02. 2024. 17:28 >> 17:29
Čitaj mi:

JEDAN OD OMILJENIH TURNIRA

Đoković: Radujem se povratku u Indijan Vels

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da se raduje povratku u Indijan Vels, jer je to jedan od njegovih omiljenih turnira.

Đoković je posljednji put nastupio na ovom mastersu 2019. godin.

"Prošlo je pet godina, predugo da se ne bude dio teniskog raja. To je jedan od, bez sumnje, najboljih turnira na svijetu. Ovo je vjerovatno omiljeni masters mnogim igračima, uključujući i mene. Ne mogu da dočekam da zaigram pred vašim navijačima, koji su jedni od najboljih", rekao je Đoković u video-obraćanju koje je objavljeno na zvaničnom nalogu turnira na Tviteru.

Srpski teniser je pet puta slavio u Indijan Velsu.

"Prva titula na Indijan Velsu koju sam osvojio 2008. godine je u tom momentu bila jedna od najvećih titula u mojoj karijeri. Sjećam se da sam igrao protiv Mardija Fiša u finalu. Imao sam sreću da još četiri puta osvojim turnir i da igram neke nevjerovatne mečeve u finalima, sa Federerom, Nadalom i mnogim drugim sjajnim teniserima. Zaista se radujem povratku", naglasio je Đoković.

Masters u Indijan Velsu igra se od šestog do 17. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније