Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

22. 02. 2024. 11:09 >> 11:31
Čitaj mi:

NOVA SARADNJA

Muratoglu ponovo trenira Runea

Danski teniser Holger Rune objavio je da je obnovio saradnju sa trenerom Patrikom Muratogluom.

Rune je u međuvremenu radio sa Borisom Bekerom, tokom dijela sezone sa dvoranskim turnirima, dok ga je tokom Australijan opena trenirao Severin Luti.

"Nekada morate probati različite stvari kako biste znali šta će raditi, a šta neće. U prethodnim mjesecima sam naučio mnogo o tome šta je važno za mene. Sa Patrikom sam ostvario neke od mojih najvećih pobjeda i vjerujem da će mi on pomoći da ostvarim svoje ciljeve", napisao je Rune na društvenim mrežama.

Danac i Francuz su već sarađivali od oktobra 2022. do avgusta 2023. godine, dok je u tom periodu Rune bio na četvrtom mjestu na ATP listi.

Tokom njihove prve zajedničke epizode, koja je počela krajem 2022, Rune je osvojio titulu u Stokholmu, a onda ostvario najbolji rezultat karijere, pobijedivši Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Parizu.

Prošle godine Muratoglu je pomogao Runeu da stigne do finala mastersa u Rimu i Monte Karlu.

Danac je trenutno sedmi teniser svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније