Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

20. 02. 2024. 20:14 >> 20:14
Čitaj mi:

TURNIR U DOHI

Marej preko Milera do drugog kola

Britanac Endi Marej slavio je protiv Francuza Aleksandera Milera u dva seta (6:1, 7:5), na startu turnira u Dohi.

Marej je dobro otvorio meč i brzo poveo 3:0, ali je u tom momentu bio prinuđen da zatraži medicinski tajm-aut zbog bola u lijevoj nozi. Ipak, uspio da nastavi meč i ubjedljivo osvoji prvi set.

U drugom je viđena velika borba. Miler je prokockao dvije vezane brejk lopte, da bi Britanac u sedmom gemu napavio brejk.

Međutim, već u narednom Miler je uzvratio istom mjerom, pa se otišlo u taj-brejk. U 13. gemu Francuz je imao minibrejk prednosti, ali nije izdržao.

Kod vođstva 5:3, potpuno je stao, što je Marej kaznio i osvojio četiri uzastopna poena za plasman u drugo kolo.

U narednoj rundi ga čeka osamnaestogodišnji Jakub Menšik koji je napravio iznenađenje i pobijedio Alehandra Davidoviča Fokinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније