Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

15. 02. 2024. 13:37 >> 13:37
Čitaj mi:

ŠPANSKI TENISER

Nadal: Brojke sve govore, Đoković je najveći teniser svih vremena

Španski teniser Rafael Nadal ocijenio je da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, čak i ako je projektovao imidž koji je "gori od onoga što on zaista jeste".

"Brojke same govore, on je najveći u istoriji", rekao je Nadal u intervjuu za španski televizijski kanal Seksta (La Sexta).

Što se tiče eksplozivne prirode Đokovića, Španac je to objasnio rečima: "To su trenuci frustracije, Novak polomi reket, ali je u sljedećem poenu spreman da ponovo odigra na 100 odsto i to je najbolje što sam video".

Nekadašnji prvi teniser svijeta je rekao da su mu glavni ciljevi u ovoj godini Rolan Garos i Olimpijske igre u Parizu, ali je i istakao da još nije odlučio da će mu 2024. biti i posljednja godina u karijeri.

"Nisam odlučio 100 odsto... Ne znam koji su mi turniri preostali, pretpostavljam da ih nema mnogo, ali ne mogu to da potvrdim... Rolan Garos je jedan od mojih ciljeva. Želio bih i da učestvujem na Olimpijskim igrama", rekao je Nadal.

Nadal je pohvalio i mladog sunarodnika Karlosa Alkarasa, istakavši da "ima sve sastojke da napravi nevjerovatnu karijeru".

Kao veliki navijač Real Madrida Nadal je rekao da bi voleo da vidi Francuza Kilijana Mbapea u "kraljevskom" klubu i naveo da nije važno što je Francuz u prošlosti odbio da potpiše za Real.

"Nisam neko ko se ljuti", naveo je Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније