Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

06. 02. 2024. 19:52 >> 19:52
Čitaj mi:

ODLUKA NJEMCA

Beker i Rune prekinuli saradnju

Njemac Boris Beker objavio je da neće više biti trener danskog tenisera Holgera Runea.

Ovu vijest je Beker objavio na svom profilu na platformi "X".

“Želio bih da vas obavijestim da odmah prestajem sa obavljanjem uloge glavnog trenera Holgera Runea. Započeli smo ovu saradnju sa ciljem da dođemo do Završnog ATP mastersa prošle godine, ali da bi ubuduće saradnja bila uspješna, shvatio sam da ću morati da budem Holgeru na raspolaganju mnogo više nego što je to dosad bio slučaj. Usljed privatnih i profesionalnih obaveza, trenutno Holgeru ne mogu da pružim ono što želi. Želim mu sve najbolje i uvijek ću biti njegov fan broj jedan. Istinski cijenim naše zajedničko putovanje”, stoji poruci koju je Beker objavio na društvenim mrežama.

Beker se po izlasku iz zatvora odlučio da radi sa mladim teniserom, i to mu je prvi trenerski posao od kada se rastao sa Novakom Đokovićem.

Ostaje da se vidi ko će sada biti novi trener Holgeru Runeu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније