Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.К. [ Beta ]

11. 10. 2023. 15:12 >> 15:14

NAREDNI MEČ SA JARIJEM

Dimitrov u četvrtfinalu mastersa u Šangaju pobjedom protiv Alkaraza

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se danas u četvrtfinale mastersa u Šangaju, pošto je pobijedio drugog igrača svijeta Španca Karlosa Alkaraza poslije tri seta, 5:7, 6:2, 6:4.

Dimitrov, 19. teniser svijeta, pobijedio je za dva sata i 10 minuta.

On je napravio brejk u petom gemu prvog seta za 3:2. Alkaras je uzvratio, oduzeo mu je servis u 10. i u 12. gemu i poveo je u meču.

Dimitrov je zaigrao bolje u nastavku, u prvom i sedmom gemu napravio je brejk i osvojio drugi set.

U odlučujućem setu bugarski teniser je oduzeo servis Alkarasu u trećem gemu, prednost brejka je sačuvao do kraja i poslije druge meč lopte se plasirao u četvrtfinale.

On će igrati protiv Čileanca Nikolasa Jarija, koji je ranije danas pobijedio Argentinca Dijega Švarcmana sa 6:3, 5:7, 6:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније