Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г.

23. 09. 2023. 19:16 >> 19:16

NE DOZVOLjAVAJU MU PRAVILA

Nadal ne može na Olimpijske igre u Parizu

Španski teniser, Rafael Nadal, neće biti učesnik Olimpijskih igara u Parizu, ukoliko se budu poštovala pravila.

U prethodne dvije godine, Nadal nijednom nije nastupa za reprezentaciju Španije na Dejvis kupu što je predusov da bi se kvalifikovao na najveću svjetsku sportsku smotru.

Teniska reprezentacija Španije više neće nastupati do Igara u Parizu, pa tako ni Nadal neće moći da ispuni ovaj uslov.

Nadal je nedavno izjavio da mu je velika želja da učestvuje na Olimpijksim igrama u Parizu naredne godine, ali će mu se želja ostvariti jedino ako se prekrše pravila.

Ista situacija je viđena i prije tri godine uoči OI u Tokiju, u slučaju Rožera Federera, koji je preko Teniskog saveza Švajcarske uspio da dobije učešće, ali se zbog povrede nije takmičio.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније