Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

С.В.

20. 09. 2023. 10:28 >> 10:30

PROVOCIRAO NAJVEĆEG RIVALA

Nadal: Đoković bi bio frustriran da nije rekorder

Španski teniser Rafael Nadal smatra da bi Novak Đoković bio frustriran da ga nije nadmašio po broju osvojenih grend slemova.

Đoković je trijumfom na nedavno završenom US Openu stigao na 24. trofej na najvećim turnirma, dok je nadal ostao na 22.

Nadal je van terena zbog povrede još od Australijan opena, a najavio je da će mu naredna sezona biti posljednja u karijeri.

"Nisam frustriran iz jednostavnog razloga. Vjerujem da sam u okviru svojih mogućnosti uradio sve što je bilo moguće kako bi stvari ispale najbolje moguće za mene. Na primjer, vjerujem da je Novak sve to proživljavao mnogo intenzivnije nego ja. Za njega, mislim da je to frustracija. Smatram da bi za njega bila velika frustracija da nije uspio. Možda je zato i uspio“, rekao je Nadal u intervjuu za španski Movistar.

Španac kuburi sa povredom prepone. Operisao se u junu i najavljeno je da oporavak traje pet meseci.

"Ne očekujem međutim niti se nadam da ću se vratiti i osvojiti Rolan Garos i Australijen Open. To mi djeluje predaleko čak i nemoguće“, rekao je Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније