Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В. [ Beta ]

14. 08. 2023. 11:32 >> 11:32

AMERIKANKA UBJEDLjIVA

Pegula poslije pobjede u Montrealu: Odigrala sam savršen meč

Američka teniserka Džesika Pegula rekla je da je u finalu turnira u Montrealu protiv Ruskinje Ljudmile Samsonove odigrala "savršen meč".

Pegula je prošle noći pobijedila Samsonovu sa ubjedljivih 6:1, 6:0 i tako osvojila svoju treću WTA titulu u karijeri.

"Na turu smo da osvajamo turnire i da osvajamo trofeje svake nedjelje, ali tenis može biti zaista težak... I kada pobjeđujete u dosta mečeva, a i dalje ne osvajate turnire... tako da može da bude baš teško. Pobjeda u nedjelji kao što je ova čini da se sve isplati i da poželite da nastavite dalje", rekla je 29-godišnja Pegula poslije meča.

Pegula je slavila poslije samo 49 minuta protiv Ruskinje koja je bila umorna pošto je pre finala morala da odigra i polufinale protiv Elene Ribakine.

"Očigledno se fizički nije osjećala dobro, ali sam u isto vrijeme ja odigrala zaista čist meč. Mislim da nisam napravila neku neiznuđenu grešku ili nešto slično. Odigrala sam savršen meč", rekla je Pegula.

Samsonova je između polufinala i finala imala samo dva sata i 15 minuta.

"Iskreno, volela bih da sam imala više vremena. Ali, rekli su da to nije moguće, tako da je u redu. Nisam imala vremena da se oporavim...", rekla je Samsonova.

Pegula je prva Amerikanka koja je osvojila turnir u Montrealu od Serene Vilijams 2013. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније