Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.К. [ Beta ]

21. 05. 2023. 20:16 >> 20:27

SAVLADAO RUNEA

Medvedev osvojio titulu na mastersu u Rimu

Treći teniser svijeta Danil Medvedev osvojio je danas titulu na mastersu u Rimu, pošto je u finalu pobijedio sedmog igrača svijeta Danca Holgera Runea sa 7:5, 7:5.

Ruski igrač je do prve titule na šljaci došao za sat i 42 minuta.

Teniseri su u prvom setu čuvali svoje servise sve do 12. gema, kada je Medvedev iskoristio prvu brejk i set loptu.

Već u prvom gemu drugog seta Rune pravi brejk, ali Rus u četvrtom gemu stiže do izjednačenja.

Rune je do novog brejka prednosti stigao u sedmom gemu, a zatim poveo sa 5:3. Od tog trenutka Medvedev pravi seriju od četiri uzastopna gema za osvajanje šestog masters trofeja i ukupno 20. ATP titule.

Medvedev će od ponedjeljka biti drugi teniser na ATP listi, dok će Novak Đoković pasti na treću poziciju. Rune će popraviti plasman za jednu poziciju i biće šesti teniser svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније