Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.К.

21. 05. 2023. 13:33 >> 13:40

UKOLIKO PROPUSTI I OSTALE TURNIRE

Nadal propušta nastup na Olimpijskim igrama

Rafael Nadal, španski teniser zbog povrede propustiće ostatak sezone, zbog čega neće biti u prilici da nastupa na Olimpijskim igrama naredne sezone.

Nadal je trenutno 14. na ATP listi ali ukoliko zbog povrede propusti sve turnire do decembra vjerovatno će ispasti iz Top 100, a to sa sobom nodi i određene posljedice.

Prema pravilniku, pravo učešća na Olimpijskim igrama imaju teniseri koji sa nalaze među 56 najboljih. Svaka zemlja može da pošalje najviše četiri igrača.

Karlos Alkaraz, Pablo Karenjo Busta, Roberto Bautista Agut, Alehandro Davidovič Fokina i Bernabe Zapata Mirales su među 40 najboljih igrača na svijetu, pa je jasno da će Nadal imati male šanse da zaigra u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније