Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р. [ Beta ]

30. 03. 2023. 15:18 >> 15:19

POVREDA U MAJAMIJU

Andresku van terena zbog povrede skočnog zgloba

Kanadska teniserka Bjanka Andresku odsustvovaće sa terena, pošto je na mastersu u Majamiju pokidala dva ligamenta skočnog zgloba.

"Teško je tačno reći koliko će trajati, ali recimo da je moglo biti i mnogo gore. Ići ću dan po dan i optimistična sam da ću se uz pravi rad, rehabilitaciju i pripreme uskoro vratiti na teren", napisala je danas Andresku na svom Tviter nalogu.

Andresku se povrijedila u ponedjeljak u drugom setu osmine finala na mastersu u Majamiju protiv Ruskinje Ekaterine Aleksandrove, a teren je napustila u invalidskim kolicima.

Pobjednica Ju Es opena iz 2019. godine u posljednje vrijeme imala je probleme sa povredama, a trenutno zauzima 31. mjesto na WTA listi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније