Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

С.В. [ Beta ]

27. 03. 2023. 10:08 >> 10:08

MASTERS U MAJAMIJU

Siner bolji od Dimitrova, Van De Zandshulp izbacio Ruda

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se prošle noći u osminu finala masters turnira u Majamu, pošto je pobijedio Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:4.

Trenutno 11. teniser svijeta je slavio poslije sat i po vremena igre i sada ima skor 18:4 od početka godine, što je njegov najbolji početak sezone u karijeri.

U meču u kojem su obojica tenisera imala duplo veći broj neiznuđenih grešaka od vinera, prevagu je odnijela Sinerova dominacija na drugom servisu Dimitrova, koji je osvojio samo sedam od 26 poena na drugi servis.

Siner će u narednoj rundi takmičenja igrati protiv Rusa Andreja Rubljova koji je eliminisao Miomira Kecmanovića.

Dalje je prošao i Holanđanin Botik Van De Zandshulp koji je nadigrao četvrtog igrača svijeta, Norvežanina Kaspera Ruda sa 3:6, 6:4, 6:4 i tako stigao do prvog trijumfa protiv igrača iz Top 5.

U lošem meču u kojem su obojica igrača napravila više od 30 neiznuđenih grešaka, Rud je na kraju platio cijenu zbog toga što je realizovao samo dvije od 15 prilika za brejk, uključujući jednu od osam u odlučujućem setu.

Sljedeći rival Holanđanina biće finski teniser Emil Rusuvuori.

Rus Danil Medvedev je u četvrto kolo turnira u Majamiju prošao bez borbe pošto mu je Slovak Aleks Molčan predao meč. Medvedev će u osmini finala igrati protiv boljeg iz meča Mekenzi Mekdonald - Kentan Ali.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније