Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г. [ Beta ]

25. 03. 2023. 22:36 >> 22:37

ATP 1000

Ože-Alijasim se plasirao u treće kolo Majamija

Šesti teniser svijeta Feliks Ože-Alijasim plasirao se večeras u treće kolo mastersa u Majamiju, pošto je pobijedio brazilskog igrača Tijaga Monteira sa 7:6 (5), 7:6 (8).

Kanadski igrač je do naredne faze došao za dva sata i 41 minut.

Ože-Alijasim je slavio u prvom dijelu igre, nakon što je iskoristio ukupno petu set loptu i u taj-brejku bio bolji sa 7:5.

I drugi set je otišao u taj-brejk, u kojem do dvije meč lopte dolazi Kanađanin (6:4).

Monteiro, 81. igrač svijeta, osvaja tri uzastopna poena i stiže do set lopte, ali u nastavku Ože-Alijasim uspijeva da dođe do pobjede rezultatom 10:8.

Peti nosilac u trećem kolu igra protiv 25. nosioca Argentinca Fransiska Serundola.

Francuz Kanten Alis (79. na svijetu) pobijedio je u drugom kolu 18. igrača svijeta Australijanca Aleksa de Minora sa 6:7 (5), 7:6 (3), 7:6 (8).

On u trećem kolu igra protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda (55. na ATP listi), koji je savladao Italijana Matea Beretinija (23.) sa 7:6 (8), 7:6 (5).

Dalje su prošli i Čileanac Kristijan Garin i slovački igrač Aleks Molčan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније