Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г. [ Beta ]

24. 03. 2023. 09:29 >> 09:29

WTA 1000

Ribakina i Azarenka u trećem kolu Majamija

Kazahstanska teniserka Elena Ribakina plasirala se prošle noći u treće kolo turnira u Majamiju pošto je pobijedila Ruskinju Anu Kalinskaju sa 7:5, 4:6, 6:3.

Šampionka Indijan Velsa i trenutno sedma teniserka svijeta je protiv 64. na WTA listi slavila poslije dva sata i 16 minuta igre.

Nakon što je izgubila prvi gem na meču, Ribakina je od rezultata 4:5 vezala tri gema i dobila prvi set. U drugom setu je povela sa 4:1, prije nego što je doživjela veliki pad u igri i dozvolila protivnici da osvoji pet gemova zarednom i izjednači na 1:1 u setovima.

Ribakina je u odlučujućem setu prva stigla do brejka i povela sa 4:2, Ruskinja je odmah u narednom odgovorila, ali je šampionka Vimbldona novim brejkom u osmom gemu riješila ovaj meč.

Ona će u trećem kolu igrati protiv španske teniserke Paole Badose, koja je eliminisala Njemicu Lauru Zigemund.

Dalje je prošla i Bjeloruskinja Viktorija Azarenka koja je slavila protiv Italijanke Kamile Đorđi sa 6:3, 6:1 poslije sat i 17 minuta igre. Trenutno 17. teniserka svijeta je u prvom setu napravila tri brejka, dok je u drugom dva puta oduzela servis Njemici.

Njena naredna protivnica biće Poljakinja Magda Linet.

Plasman u treće kolo turnira u Majamiju ranije su, između ostalih, obezbijedile i Amerinke Džesika Pegula, Koko Gof i Danijel Kolins, Letonka Jelena Ostapenko, Ruskinje Anstasija Potapova i Ljudmila Samsonova i Beatriz Hadad Maja iz Brazila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније