Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.К. [ Beta ]

04. 03. 2023. 17:52 >> 18:00

HET-TRIK

Medvedev osvojio titulu i u Dubaiju

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je danas titulu na turniru u Dubaiju, pošto je u finalu pobjedio sunarodnika Andreja Rubljova sa ubjedljivih 6:2, 6:2.

Medvedev je do svoje 18. titule u karijeri, treće u nizu, stigao posle samo 68 minuta igre, a nakon što je u oba seta po dva puta oduzimao servis rivalu.

Ruski teniser je prije turnira u Dubaiju slavio u Roterdamu i Dohi, pa je tako postao treći teniser koji je osvojio tri titule u isto toliko sedmica od 2021. godine, pridruživši se Kasperu Rudu (jul 2021) i Feliksu Ožeu Alijasimu (oktobar 2021).

Medvedev je, takođe, popravio i međusobni skor sa ruskim teniserom na 5:2.

S druge strane, Rubljov nije uspio da odbrani titulu u Dubaiju osvojenu prošle godine i ostao je 12 osvojenih trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније