Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В.

20. 11. 2022. 21:16 >> 21:18
4

BOLjI OD RUDA U FINALU

Đoković osvojio završni ATP masters šesti put u karijeri

Novak Đoković je osvojio je večeras u Torinu šesti put u karijeri završni ATP masters, pošto je u finalu pobijedio četvrtog igrača svijeta Norvežanina Kaspera Ruda poslije dva seta, 7:5, 6:3.

Osmi teniser svijeta pobijedio je poslije 92 minuta.

U prvom setu teniseri su osvajali gemove na svoje servise sve do posljednjeg 12. kada je Đoković oduzeo servis protivniku i poveo u meču.

Đoković je u četvrtom gemu drugog seta napravio brejk, prednost brejka sačuvao je do kraja i šesti put u karijeri osvojio završni masters, čime se izjednačio sa rekorderom Rodžerom Federerom.

Srpski teniser je prethodno osvajao završni turnir 2008, 2012, 2013, 2014. i 2015. godine.

Đoković je osvojio 91. titulu u karijeri, a petu ove sezone.

Rud je prvi put igrao u finalu završnog ATP turnira.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније