Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ R.B. ]

22. 08. 2022. 10:06 >> 10:04

ATP LISTA

Medvedev predvodi najbolje, Đoković i dalje šesti

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je šesto mjesto na danas objavljenoj ATP listi, na kojoj je i dalje prvi Rus Danil Medvedev. Đoković, kao i prošloj listi, ima 4.770 bodova.

Rus Danil Medvedev predvodi listu najboljih tenisera sa 6.885 bodova, a iza njega slijede Njemac Aleksander Zverev i Španci Rafael Nadal i Karlos Alkaras.

Stefanos Cicipas je napredovao, a Kasper Rud pao za dvije pozicije, pa je sada Grk peti, a Norvežanin sedmi igrač svijeta i nalaze se ispred Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, Britanca Kamerona Norija i Poljaka Huberta Hurkača.

Hrvatski teniser Borna Ćorić, koji je prošle noći osvojio masters u Sinsinatiju pobijedivši Cicipasa (7:6, 6:2), upisao je najveći skok na danas objavljenoj ATP listi pošto je napredovao za čak 123. pozicije i sada je 29. igrač svijeta.

ATP lista:

1. Danil Medvedev (Rusija) 6.885 bodova
2. Aleksander Zverev (Njemačka) 5.760
3. Rafael Nadal (Španija) 5.630
4. Karlos Alkaras (Španija) 5.190
5. Stefanos Cicipas (Grčka) 4.890
6. Novak Đoković (Srbija) 4.770
7. Kasper Rud (Norveška) 4.695
8. Feliks Ože-Alijasim (Kanada) 3.625
9. Kameron Nori (Velika Britanija) 3.415
10. Hubert Hurkač (Poljska) 3.355

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније